Produkt dodany do Twojego koszyka
Ilość produktów w koszyku: 0. W Twoim koszyku jest 1 produkt.
Total Protein Low Sugar, z 19 g białka i tylko 3 g cukru na baton. To idealna przekąska między posiłkami. Baton zawiera mieszankę białka mleka z OPTIPEP® 4Bars, hydrolizowanym wysokiej jakości koncentratem białka serwatkowego, co nadaje im lepszą konsystencję.
Opakowanie: 60 g.
W celu zakupu opakowania zbiorczego prosimy wybrać wielokrotność 10 sztuk.
Baton Total Protein Low Sugar to wysokobiałkowy baton, którego białka pochodzą z mleka i zawierają mieszankę białka mleka z OPTIPEP® 4Bars, hydrolizowanym wysokiej jakości koncentratem białka serwatkowego, co nadaje batonowi gładką konsystencję.
Baton zawiera wysoką zawartość błonnika, ponieważ zawierają izomaltooligosacharydy, korzystny prebiotyk dla zdrowia, poprawiający mikroflorę jelitową i profil lipidowy.
Total Protein Low Sugar został zaprojektowany tak, aby zapobiegać rozpadowi mięśni, dostarczając mniej niż 3 g węglowodanów stymulujących insulinę (cukrów). Niska zawartość cukru sprzyja wzrostowi tkanki mięśniowej i utracie tkanki tłuszczowej, uzupełniając diety wysokobiałkowe.
Total Protein Low Sugar to idealna przekąska dla:
Opakowanie: 60 g
Smak: Chip Cookie
Skład: Izolat białka mleka (zaw. mleko), oligofruktoza, migdały, gorzka czekolada 59% (kakao zaw. (substancją słodząca-maltitol), miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator – lecytyny (zaw. soję), aromat) [11%], biała czekolada 29% (kakao zaw. substancję słodzącą -maltitol), masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator-lecytyny (zaw. soję), substancja słodząca-acesulfam K, aromat) [8%], syrop polidekstrozowy [substancja zagęszczająca-polidekstroza, woda, substancja konserwująca-sorbinian potasu], proszek izomaltooligosacharydowy**, batony OPTIPEP® 4Bars (koncentrat hydrolizatu białka serwatkowego (zaw. mleko)*) [6%], woda, aromat, wafel speculoos (mąka pszenna (zaw. pszenicę), cukier, oleje roślinne (palmowy, rzepakowy), barwnik-karmel, substancja spulchniająca-węglany sodu), sól, cynamon) [0,5%], regulator kwasowości-kwas cytrynowy, substancja konserwująca-sorbinian potasu).
Może zawierać śladowe ilości glutenu, jajek, orzeszków ziemnych, orzechów, siarczynów, nasion sezamu i ich pochodnych.
Sugerowane spożycie: Zaleca się spożywać 1 baton dziennie. Można stosować jako wygodną przekąskę pomiędzy posiłkami lub jako przekąskę po treningu. Zaleca się uzupełniać płyny podczas wykonywania ćwiczeń. Dzienne spożycie białka przez sportowców powinno wynosić 1,2-1,4 g białka/kg mc/dzień. „Organizm ludzki może zużytkować tylko 30-40 g substancji białkowych jednorazowo”.
Kiedy: przed lub po treningu
──────────────────
Treści znajdujące się na stronie weron.pl nie zastępują opinii lekarzy specjalistów i nie zwalniają korzystających z ostrożności w stosowaniu produktów oferowanych przez niniejszy sklep internetowy.
Nie należy przekraczać zalecanej dawki spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w sposób niedostępny dla dzieci. Nie zaleca się stosowania produktu dzieciom, kobietom w ciąży i matkom karmiącym.
Kiedy stosować | po treningu, przed treningiem |
Przeznaczenie suplementu | masa mięśniowa |
Postać | baton |
Substancje słodzące | niska zawartość cukru |
Alergeny i nietolerancje | bez śladowych ilości ryb, bez soi |
Smaki | czekoladowe |
w 100 g | w 60 g | |
Wartości odżywcze | 1447 kJ / 348 kcal | 868 kJ / 209 kcal |
Tłuszcze w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 15 g 5 g | 9 g 3 g |
Węglowodany w tym cukry w tym poliole | 14 g 4,4 g 9 g | 8,8 g 2,6 g 5,4 g |
Błonnik | 23 g | 14 g |
Białko | 32 g | 19 g |
Sól | 0,18 g | 0,11 g |
Zapisz się do naszego
Newslettera
Kod rabatowy 5% dla nowych subskrybentów na pierwsze zakupy!