Total Protein Low Sugar 60 g / Chip Cookie Powiększ

GoldNutrition
Total Protein Low Sugar 60 g / Chip Cookie

16,50 zł

/ brutto

W magazynie

GOL000121

5601607072824

Total Protein Low Sugar, z 19 g białka i tylko 3 g cukru na baton. To idealna przekąska między posiłkami. Baton zawiera mieszankę białka mleka z OPTIPEP® 4Bars, hydrolizowanym wysokiej jakości koncentratem białka serwatkowego, co nadaje im lepszą konsystencję.

Opakowanie: 60 g.

W celu zakupu opakowania zbiorczego prosimy wybrać wielokrotność 10 sztuk.

Więcej szczegółów

Blisko

Baton Total Protein Low Sugar to wysokobiałkowy baton, którego białka pochodzą z mleka i zawierają mieszankę białka mleka z OPTIPEP® 4Bars, hydrolizowanym wysokiej jakości koncentratem białka serwatkowego, co nadaje batonowi gładką konsystencję.

Baton zawiera wysoką zawartość błonnika, ponieważ zawierają izomaltooligosacharydy, korzystny prebiotyk dla zdrowia, poprawiający mikroflorę jelitową i profil lipidowy.

Total Protein Low Sugar został zaprojektowany tak, aby zapobiegać rozpadowi mięśni, dostarczając mniej niż 3 g węglowodanów stymulujących insulinę (cukrów). Niska zawartość cukru sprzyja wzrostowi tkanki mięśniowej i utracie tkanki tłuszczowej, uzupełniając diety wysokobiałkowe.

Total Protein Low Sugar to idealna przekąska dla:

  • Wzrostu masy mięśniowej i utraty tkanki tłuszczowej.
  • Uzupełnienia diet wysokobiałkowych.
  • Kontroli apetytu i przedłużenia uczucia sytości.

Opakowanie: 60 g

Smak: Chip Cookie

Skład: Izolat białka mleka (zaw. mleko), oligofruktoza, migdały, gorzka czekolada 59% (kakao zaw. (substancją słodząca-maltitol), miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator – lecytyny (zaw. soję), aromat) [11%], biała czekolada 29% (kakao zaw. substancję słodzącą -maltitol), masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator-lecytyny (zaw. soję), substancja słodząca-acesulfam K, aromat) [8%], syrop polidekstrozowy [substancja zagęszczająca-polidekstroza, woda, substancja konserwująca-sorbinian potasu], proszek izomaltooligosacharydowy**, batony OPTIPEP® 4Bars (koncentrat hydrolizatu białka serwatkowego (zaw. mleko)*) [6%], woda, aromat, wafel speculoos (mąka pszenna (zaw. pszenicę), cukier, oleje roślinne (palmowy, rzepakowy), barwnik-karmel, substancja spulchniająca-węglany sodu), sól, cynamon) [0,5%], regulator kwasowości-kwas cytrynowy, substancja konserwująca-sorbinian potasu).

Może zawierać śladowe ilości glutenu, jajek, orzeszków ziemnych, orzechów, siarczynów, nasion sezamu i ich pochodnych.

Sugerowane spożycie: Zaleca się spożywać 1 baton dziennie. Można stosować jako wygodną przekąskę pomiędzy posiłkami lub jako przekąskę po treningu. Zaleca się uzupełniać płyny podczas wykonywania ćwiczeń. Dzienne spożycie białka przez sportowców powinno wynosić 1,2-1,4 g białka/kg mc/dzień. „Organizm ludzki może zużytkować tylko 30-40 g substancji białkowych jednorazowo”.

Kiedy: przed lub po treningu

──────────────────

Treści znajdujące się na stronie weron.pl nie zastępują opinii lekarzy specjalistów i nie zwalniają korzystających z ostrożności w stosowaniu produktów oferowanych przez niniejszy sklep internetowy.

Nie należy przekraczać zalecanej dawki spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w sposób niedostępny dla dzieci. Nie zaleca się stosowania produktu dzieciom, kobietom w ciąży i matkom karmiącym.

Kiedy stosowaćpo treningu, przed treningiem
Przeznaczenie suplementumasa mięśniowa
Postaćbaton
Substancje słodząceniska zawartość cukru
Alergeny i nietolerancjebez śladowych ilości ryb, bez soi
Smakiczekoladowe
w 100 gw 60 g
Wartości odżywcze1447 kJ / 348 kcal868 kJ / 209 kcal

Tłuszcze

w tym nasycone kwasy tłuszczowe

15 g

5 g

9 g

3 g

Węglowodany

w tym cukry

w tym poliole

14 g

4,4 g

9 g

8,8 g

2,6 g

5,4 g

Błonnik23 g14 g
Białko32 g19 g
Sól0,18 g0,11 g