Produkt dodany do Twojego koszyka
Ilość produktów w koszyku: 0. W Twoim koszyku jest 1 produkt.
Krem proteinowy do smarowania z serii Yamamoto - Iso-FUJI®. Wzbogacoy o izolowane białko Voloactive® - najwyższą jakość białka. Krem o smaku pistacjowym.
Iso-FUJI® CREAM to pyszny, kremowy krem do smarowania zawierający aż 28% białka, oparty na izolacie białka serwatkowego najwyższej jakości Volactive®, o bardzo wysokiej wartości biologicznej. To doskonały sposób na wzbogacenie śniadań, przekąsek i podwieczorków, czyniąc je bardziej sycącymi, wartościowymi i zbilansowanymi.
Podczas opracowywania Iso-FUJI® CREAM zespół badawczo-rozwojowy Yamamoto® Nutrition czerpał inspirację z produktu Iso-FUJI® - kultowego izolatu białka z oferty Yamamoto®, uwielbianego przez sportowców i miłośników fitnessu. Połączono jego najwyższą jakość z intensywnym, pysznym smakiem.
Iso-FUJI® CREAM zawiera izolowane białko serwatkowe Volactive®, jest w całości produkowany we Włoszech, nie zawiera kolagenu ani oleju palmowego. Idealnie nadaje się do smarowania pieczywa, dekorowania owoców i jogurtów, jako dodatek do owsianki lub po prostu do jedzenia łyżeczką.
Jako krem białkowy Iso-FUJI® CREAM wspiera zwiększenie dziennego spożycia białka, niezbędnego do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.
Produkt dostępny jest w trzech przepysznych smakach: orzech laskowy, kakao i pistacja.
Rozkład makroskładników (na 100 g produktu, wartości mogą się nieznacznie różnić w zależności od smaku):
Iso-FUJI® CREAM powstał z myślą o tym, by przekształcić najwyższej jakości izolat białka Iso-FUJI® w smaczną i odżywczą przekąskę. Dlatego wykorzystano w nim izolat białka Volactive® - złoty standard wśród białek serwatkowych.
Białka Volactive® charakteryzują się niską zawartością tłuszczu i laktozy oraz są produkowane nowoczesnymi technologiami, które pozwalają uzyskać pełnowartościowe, niedenaturowane białko. To idealny wybór dla kremu o najwyższej jakości - bez kompromisów odpowiednim w smaku.
Iso-FUJI® CREAM to niezwykle smaczny krem białkowy, stworzony z najwyższej jakości składników. Jest odpowiedni dla każdego - zarówno sportowców, jak i osób poszukujących zdrowej, niskocukrowej alternatywy dla klasycznych kremów do smarowania. To świetny wybór na wzbogacenie codziennej diety o dodatkowe białko.
Informacje o produkcie
Skład: Izolat białka serwatkowego Volactive® (27%) (zaw. mleko), substancja utrzymująca wilgoć-maltitole, olej słonecznikowy, kakao w proszku (11%), inulina, masło kakaowe, emulgator-lecytyny (z soi), aromaty, przeciwutleniacz- alfa-tokoferol.
Opakowanie: 250 g
Smak: pistacja
Sugerowane użycie: Iso-FUJI® CREAM to krem proteinowy do smarowania, z izolowanymi białkami o jakości Volactive®. Jest idealny do wzbogacania śniadań, przekąsek i popołudniowych przekąsek.
──────────────────
Treści znajdujące się na stronie weron.pl nie zastępują opinii lekarzy specjalistów i nie zwalniają korzystających z ostrożności w stosowaniu produktów oferowanych przez niniejszy sklep internetowy.
Nie należy przekraczać zalecanej dawki spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w sposób niedostępny dla dzieci.
Kiedy stosować | w ciągu dnia |
Przeznaczenie suplementu | masa mięśniowa |
Postać | krem |
Rodzaj białka | izolat (WPI) |
Substancje słodzące | bez acesulfanu, bez aspartamu, bez cukru |
Alergeny i nietolerancje | bez śladowych ilości ryb, bez fruktozy |
Smaki | orzechowe |
100 g | %RWS | |
Wartość energetyczna | 2036 kJ / 491 kcal | 24% |
Tłuszcz w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 33 g 5,5 g | 47,1% 27,5% |
Węglowodany w tym cukry w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 30 g 1 g 28 g | 11,5% 1,1% - |
Błonnik | 5,2 g | - |
Białko | 27 g | 54% |
Sól | 0,15 g | 2,5% |
%RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Zapisz się do naszego
Newslettera
Kod rabatowy 5% dla nowych subskrybentów na pierwsze zakupy!